Over ons

Wie zijn wij ?

Solar4Life is een organisatie die het anders doet. Als handelsnaam van Ideas4life.pro werkt onze organisatie met een duidelijke missie en visie op de maatschappij. Wat we ook doen, het dient in een bepaalde manier de maatschappij. We werken niet vanuit eigen belang of winstbejag, maar vanuit de wens de wereld een stukje beter achter te laten voor de generaties die komen, als dat we die hebben ontvangen. Voor Solar4Life betekent dit heel concreet het volgende:

Een schonere en betere wereld

Zoals bij “Ons verhaal” te lezen valt geloven wij in de enorme meerwaarde en het potentieel van zonne-energie. Wij geloven dat als we zoveel mogelijk (liefst alle!) daken vol leggen met zonnepanelen dat we de klimaatdoelen van Parijs wél kunnen halen. Iedere inwoner van Nederland heeft die mogelijkheid en zelfs verantwoordelijkheid hieraan bij te dragen. Solar4Life spant zich om deze verantwoordelijkheid zo goed en zo bereikbaar mogelijk te maken.

Lokale MKB-ondernemers

Behalve het belang voor het klimaat wil Solar4Life ook het MKB ondersteunen. De grote (landelijke) organisaties werken met dure marketing en reclames welke uiteindelijk door u als klant wordt betaald. Daarnaast kennen ze u niet, ze kennen de regio vaak niet en zijn met hun omvang de concurrent van de kleine ondernemer. Solar4Life stelt zich tot doel om juist deze ondernemers te steunen. Behalve dat dit voor deze ondernemers natuurlijk fijn is, werkt u vrijwel altijd met lokale ondernemers uit uw omgeving. Zij spreken letterlijk uw taal, kennen de omgeving, weten u te vinden en vinden u als klant gewoon belangrijk. U bent geen nummer, maar een relatie voor wie ze hun werk goed willen uitvoeren.

Prijs en Kwaliteit

Dit alles doen we door alleen maar te werken met Duitse panelen. Toegegeven vrijwel alle (!) panelen worden gefabriceerd in China, laat dat duidelijk zijn. Echter bij de Duitse panelen wordt dat wel onder de Duitse waarden en normen gedaan! Dit zorgt voor een betere en hogere kwaliteit en een betrouwbaar vermogen voor de nu en de toekomst. Door slim in te kopen met strategische partners in Duitsland hebben we de prijs voor deze panelen laag kunnen houden. Zo profiteert u voor de laagste prijs van gewoon erg goede panelen die gemaakt zijn onder de strengste certificaten die er in Europa te vinden zijn (de “Deutsche Gründigkeit” dus).